mk1 mondeo temp gauge problems - PassionFord

Go Back   PassionFord > Tuning, FAQ & Post Archive's. > Technical help Q & A

Technical help Q & A Got A technical problem with you car? Keep it in here where the techies hang out and we will try to solve it for you!!

Welcome to Passion Ford!
Welcome to Passion Ford.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Passion Ford today!

mk1 mondeo temp gauge problems

submit to reddit
Thread Tools Search this Thread
Old 02-03-2013, 07:26 PM   #1
Trader Score: (0)
Join Date: Mar 2013
Location: barnsley
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mk1 mondeo temp gauge problems

hi i have 97 mondeo 2.0 zetec (silver top) its only done 37k miles and has spent most of its life doing short trips or parked in garage. I have a problem with temp gauge not working, although somtimes it does move a tiny bit, car drives perfectly heaters warm and dosnt over heat, just wondering if anyone has any ideas as to what the problem is. Any help would be much appreciated cheers.
If you were logged in, you wouldn't be seeing this ad!
Register your free account today, or log in if you already have an account.
tiggs is offline   Reply With Quote
submit to reddit

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold manuel boeckx Ford RS Cosworth Parts for Sale 13 03-10-2015 02:29 PM
Temp guage / sensor problem Derek Burleigh Technical help Q & A 14 16-09-2015 06:27 PM
voltages to clocks whizzisat114 General Car Related Discussion. 0 01-09-2015 02:19 PM
Subaru Impreza YODI Cars for Sale 5 30-08-2015 01:12 PM
Where to fit sensor for extra temp gauge 3 door? Harryh24 General Car Related Discussion. 2 26-08-2015 07:50 PM

ford, gauge, high, mk1, mondeo, problem, sensor, temperatur, temperature

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:59 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.