Abs light on and speedo not working - PassionFord
PassionFord      


Go Back   PassionFord > Ford car Forums listed by Model. > Ford Fiesta > Ford Fiesta RS1800 / RS Turbo
Search


Ford Fiesta RS1800 / RS Turbo This forum is for discussion of all things pertaining to the Ford Fiesta RS Range of cars.

Welcome to Passion Ford!
Welcome to Passion Ford.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Passion Ford today!


Abs light on and speedo not working

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-01-2010, 09:26 AM   #1
stevos
I've found that life I needed.. It's HERE!!
 
Trader Score: (0)
Join Date: Nov 2007
Location: BONNY SCOTLAND
Posts: 1,365
Thanked 10 Times in 9 Posts
Default Abs light on and speedo not working

As above problem started when the abs light came on about 2 weeks ago due to it being christmas didn't have a chance to get the car looked at.
Went out and drove acr today only to find that the speedo is no longer working and the engine management light is on.
If anyone has any ideas what it could be any help would be greatly appreciated.
If you were logged in, you wouldn't be seeing this ad!
Register your free account today, or log in if you already have an account.
__________________
stevos is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 09:26 AM   #2
stevos
I've found that life I needed.. It's HERE!!
 
Trader Score: (0)
Join Date: Nov 2007
Location: BONNY SCOTLAND
Posts: 1,365
Thanked 10 Times in 9 Posts
Default

forgot to mention the car is a mk6 on a 56 zetec s
__________________
stevos is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2011, 11:57 AM   #3
jonathann900
Virgin
 
Trader Score: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: wales
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default hi

Quote:
Originally Posted by stevos View Post
forgot to mention the car is a mk6 on a 56 zetec s
hi did you sort out the problem i got the same, my speedo not working, my abs light is on and my engine management light is on and my handbrake light staying on thanks
jonathann900 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2011, 10:50 AM   #4
callumc222
Virgin
 
Trader Score: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Notts
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Take it to your local garage or any diagnostics specialists and they will be able to plug your car in and find out the cause.
callumc222 is offline   Reply With Quote


 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
02, abs, fault, fiesta, flashing, ford, light, marquis, od, spedo, speedo, speedometer, stopped, working, zetec

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS



All times are GMT. The time now is 01:57 PM.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.